DOPREMA & ZAMJENA

Dostava i preuzimanje opreme

Nudimo više načina preuzimanja opreme:

Osobno preuzimanje

- na našem centralnom skaldištu u Zagrebu, Jankomir 25, prema prethodnoj najavi, za gabaritnu robu

- na našem skaldištu u Puli, Sv. Felicite 25, prema prethodnoj najavi, vrijedi isključivo za robu manjih dimenzija zbog vrlo ograničenog prostora

Organizirana doprema/prijevoz na adresu

- vlastitim kombi prijevozom dopremamo opremu u Puli i okolici

- putem ugovornog prijevoznika: Intereuropa, DPD, DHL i slično, zavisno od gabarita pošiljke

- cargo prijevozom kod većih projekata, sa ili bez organizirane dostave.

Prilikom narudžbe, najbolje je da nam se izravno javite oko usklađivanja detalja isporuke koji Vam najbolje odgovara na broj 052/635-555 (08-16h)

Zamjena i povrat opreme

Shodno politici poštenog poslovanja, za svu robu koja nije naručena prema posebnim dimenzijama, nudimo mogućnost zamjene. 

Kod zamjene, robu je potrebno vratiti nekorištenu, zapakiranu u originalnoj ambalaži sa svim sastavnim djelovima, o vlastitom trošku. U Vaše ime na zahtjev možemo organizirati povoljan povrat. Po zaprimljenoj robi, nakon pregleda možemo naručiti, ili ako imamo na stanju, poslati drugu opremu koja je odgovarajuća. Robu sa nepotpunom ambalažom, oštećenom ambalažom ili rabljenu ne možemo primiti u zamjenu.

Za povrat robe i sredstava potrebna je jednaka procedura kao i kod zamjene robe, a sredstva vraćamo nakon izvršenog uvida u robu u povratu, te po ovjerenom negativnom računu za povrat robe.

Na sve ugovorne odnose se primjenjuju opći uvjeti poslovanja koji čine sastavni element ove stranice.